Auto uitlijnen

Wilt u iedere dag weer veilig de weg op? Dan is het laten uitlijnen van uw auto zeer verstandig. Potters Autobanden is gespecialiseerd in het uitlijnen van uw auto, zodat u met een zeker gevoel in de auto stapt. Daarnaast zitten er nog een aantal voordelen aan vast, waarmee u kosten kunt besparen.

Wat is uitlijnen?

Auto uitlijnen

Uitlijnen is erop gericht om de stand van uw wielen te optimaliseren, zodat uw auto veiliger en beter op de weg ligt. Door de stand van de wielen te controleren en waar nodig aan te passen wordt de weglegging geoptimaliseerd. Dit wordt gedaan door de ophanging van de wielen af te stellen, waardoor de wielen exact recht staan ten opzichte van het wegdek. Dit draagt ook bij aan een betere stuurcontrole, waardoor u weer veilig de weg op kunt.

Waarom uitlijnen?

Naast de weglegging heeft het laten uitlijnen van uw auto nog een aantal voordelen. Zo zorgt de juiste afstelling ervoor dat uw banden minder snel slijten en dus langer mee gaan. Daarnaast wordt het brandstofverbruik van uw auto lager, waardoor u kunt besparen op de kosten van uw auto. Neigt uw auto naar links of naar rechts of staat het stuur niet recht in neutrale positie? Of heeft u iets veranderd of vernieuwd aan uw ophanging? Denk hierbij aan veren schokdempers, nieuwe draagarmrubbers of fusee/stuurkogels. Dan kunt u het beste uw auto laten uitlijnen om dit te herstellen.

Moderne uitlijnapparatuur

Voor het uitlijnen van uw auto hebben we bij Potters Autobanden de modernste apparatuur. We gebruiken hiervoor de uitlijnapparatuur van Hunter. Hiermee kunnen we u een optimale uitlijning garanderen. Bij de apparatuur worden uw banden met behulp van een laser uitgelijnd, waardoor een perfect resultaat gewaarborgd is.

Uw auto laten uitlijnen

Heeft u last van een naar links of naar rechts trekkende auto? Of slijten uw banden abnormaal snel? Kom dan naar Potters Autobanden in Eindhoven en laat uw auto uitlijnen. Wij zorgen ervoor dat uw weer veilig de weg op kan en de slijtage vermindert. Loop gerust eens binnen of maak vooraf een afspraak, zodat u er verzekerd van bent dat we u gelijk kunnen helpen. Voor vragen of meer informatie over het uitlijnen van uw auto kunt u altijd contact met ons opnemen.